Breed programma Sneker Filmwinter

SNEEK – De zevende Sneker Filmwinter begint donderdag 19 januari met de openingsfilm Manchester by the Sea, die op deze avond in Nederland in première gaat. De film heeft al vijf nominaties voor Golden Globes, altijd een goede voorspeller voor Oscars.  Op zaterdagavond draait de film nogmaals, maar dan draait ook The Beatles. De Sneker Filmwinter is op 19, 20, 21 en 22 januari. Er is van alles te zien: zoals Nocturnal Animals, van Tom Ford, absolute top in de categorie zeer bijzondere films.  De Movies that Matter films, bijvoorbeeld Les Chevaliers Blanc en Fuocoamare. Regisseur Ozon met Frantz, of Woody Allen met Café Society.  In de herhaling een selectie uit de beste films van 2016: Land of Mine, Tonio, Room en  La la Land, een musical, met maar liefst 6 nominaties voor een Golden Globe. Speciaal voor (klein)kinderen zijn bijzondere films in het programma opgenomen: Mijn naam is Courgette...

Lees verder »