Informatiemarkt Ternaard leidt tot run op bouwterreinen

De informatiemarkt  die afgelopen zaterdag werd gehouden over werken en wonen in Ternaard, was een groot succes! De markt werd gehouden op de unieke  woon-werklocatie aan de Streng in Ternaard.Naast de Stichting Bedrijventerrein waren ook de Gemeente Dongeradeel, de Rabobank, Makelaardij Roos en Thús Wonen vertegenwoordigd in de loods van Bouwbedrijf van der Kooi. Door deze unieke combinatie konden bestaande vragen en onduidelijkheden snel worden opgelost. Dit leidde tot concrete opties op 4 kavels van het bedrijventerrein en serieuze belangstelling voor 2 andere kavels.Ook op bouwkavels voor woningbouw aan de van Aylvastrjitte is optie gelegd en verdere belangstelling getoond. Omdat er ook door een partij belangstelling is getoond voor een bedrijvencentrum op de Streng wordt bij voldoende verdere belangstelling  overwogen om hier een kavel voor in te richten.Nadat de bouwactiviteiten circa 8 jaar stil hebben gelegen, komt nu de mogelijke ontwikkeling van fase 2 van de woon-werklocatie ineens  in beeld...

Lees verder »