Asieldieren van de week | Mowin en Swiffer

LEEUWARDEN – Dierenopvang De Wissel vraagt wekelijks om uw aandacht voor asieldieren. Dit keer gaat het om Mowin en Swiffer. Mowin is een 6-jarig, wit met grijs, gecastreerd reutje. Hij is de rustigste van het stel. Mowin is erg aanhankelijk en zit graag bij je op schoot. Zodra je bij hem in de buurt bent probeert hij bij je te komen, als je ergens gaat zitten is hij er meteen bij. Hij is nog speels en speelt graag met piepspeeltjes. Hij kan erg goed overweg met Swiffer. Swiffer is het grijze reutje van ongeveer 5 jaar oud. Hij is ook rustig en leuk en kan het heel goed vinden met Mowin. Hij is eigenlijk altijd bij hem te vinden. Swiffer is erg lief en aanhankelijk en zit eveneens graag bij je op schoot. Hij is wat bescheiden en beleefd maar zeker niet op de achtergrond. Omdat deze twee mannetjes zo...

Lees verder »