Buitenpost wint oefenduel en neemt afscheid van spelers

VV Buitenpost heeft zaterdag een oefenwedstrijd met 3-1 gewonnen van het Drentse Noordscheschut. Ook werd bekend dat de ploeg aan het eind van dit seizoen afscheid neemt van drie basisspelers: Robert van der Laan, Marco van Leijen en Halbe Mossel.OefenreeksOp het kunstgrasveld was Noordscheschut, uitkomende in de tweede klasse, de tegenstanders in de oefenreeks in voorbereiding op de tweede helft van het seizoen. Vorige week werd er tijdens het trainingskamp in Amsterdam met 2-9 gewonnen van derdeklasser Arsenal ASV en afgelopen dinsdag was Buitenpost in Leeuwarden met 4-6 te sterk voor Blauw Wit ’34.StrijdBuitenpost startte zaterdagmiddag sterk. Met goed combinatievoetbal scoorde het team binnen tien minuten twee keer. Halbe Mossel gaf een mooie pass op Joran Olijve die met een boogbal de grote en sterke keeper van Noorscheschut verschalkte. Even later rondde Joop Pijnacker een aanval goed af. Het leek een gemakkelijke middag voor Buitenpost te worden, maar de 2-0...

Lees verder »