Onnodige nederlaag subtopper Menhir

GRONINGEN – De basketballers van ESBC Menhir liepen zaterdagmiddag in Groningen tegen een zeperd aan. Tegen Moestasj liep de ploeg vanaf het eerste moment achter de feiten aan. Uiteindelijk werd een onnodige nederlaag geleden: 60-52. Menhir begon met een nagenoeg complete selectie, maar de start was matig. Moestasj pakte een 5-0 voorsprong en hield die marge lang vast. De Snekers leden zelf onnodig veel balverlies. Daarbij liet de ploeg het ook afweten in de verdediging. Toch kwam Menhir in het vierde kwart nog langszij en meende het zelfs op voorsprong te komen. De jurytafel miste echter wat scores van de Snekers, die hoe dan ook onder hun normale niveau bleven spelen en geen aanspraak konden maken op een goed resultaat. Menhir bevindt zich nog steeds in de subtop van de tweede klasse, maar het wordt wel weer tijd op een overwinning te boeken. Vrijdagavond krijgt de ploeg daarvoor de kans,...

Lees verder »