Rem slaat vast bij service Hevoc

HEERENVEEN – Goed beginnen aan seizoen gezien een wedstrijd en een oefenwedstrijd zijn geen zekerheden voor de wedstrijd erna. Althans dat bleek maar weer eens voor Hevoc tegen de hoofdstedelingen uit Friesland, VC058. Het werd een afgetekende 0-4 voor de geelblauwen.Ondanks een week rust was Hevoc toch in soort van wedstrijdritme gebleven door de genoemde oefenwedstrijd tegen VVH. Een goed gevoel overheerste. Een gevoel om het de theoretische koploper moeilijk te maken. Het moeilijk maken gebeurde , alleen was dat niet de tegenstander die het moeilijk kreeg. Door de vele service fouten gedurende de wedstrijd kreeg VC058 gemakkelijk grip op Hevoc . Door genoemde fouten konden of kregen de Heerenveners ook niet de kans om de in rally komen. Leeuwarden kon frank en vrij speelden en gemakkelijk de winst grijpen. Even leek het er op dat Hevoc set vier zou pakken, maar het niet goede gevoel en ritme speelde uiteindelijk...

Lees verder »