Ritmische gymnastes OBQ-DFS overladen met goud

BURGUM – De eerste ritmische wedstrijd van het seizoen werd zaterdag 21 januari in sportcomplex ‘De Wetterstins’ georganiseerd door OBQ-DFS. De gymnastes van OBQ-DFS uit Leeuwarden en Burgum wonnen zowel alle individuele titels als alle groepsoefeningen. Individueel behaalde seniore Emmy Hartog met 11.90 de hoogste dagscore voor haar hoepeloefening in de A-lijn. De hoogste dagscore – en dus de eerste prijs – bij de groepen was voor de seniorengroep met de knotsen die 11.45 behaalde met Nadine Hoitinga, Naomi Wilpstra, Femke Burke, Kirsten de Weerd, IJbelina Tjeerdsma en Laura Heijmans. Ook met de hoepel werd deze groep kampioen met een score van 11.25. De pre-juniorengroep van OBQ-DFS bestaande uit Anne Cecilia Huizinga, Victoria Safarizadeh, Anika Hess, Indy Veltman, Femke Del Grosso, Laura Heijmans, Veerle Tuinema, Djura Posthumus en Maaike Tijpens bleek zowel met hoepel als met de oefening zonder materiaal het sterkst. Yalena Klijnsma, Martha Prins, Yolanthe Dijkman, Elin Stam, Sanderijn...

Lees verder »