sc Heerenveen onderuit in spektakelstuk tegen PSV

HEERENVEEN – sc Heerenveen leek op weg naar ene stunt in Eindhoven. De gasten leidden tien minuten voor tijd met 3-2 dankzij een hattrick van Reza, maar zagen PSV in de slotminuten hard toeslaan.Van Ginkel en Moreno bezorgden de ploeg van Cocu de zege waar een gelijkspel op zijn plaats was geweest. Doelman Erwin Mulder stopte bij een 2-2 stand een strafschop van Pereiro.PSV beschikt over de minst gepasseerde thuisdefensie van de Eredivisie, maar sc Heerenveen had maar vijf minuten nodig om de Eindhovense verdediging uit elkaar te spelen. Na een mooie combinatie tussen Reza en Larsson was het de Iranese spits die alleen voor doelman Zoet kalm bleef, 0-1.sc Heerenveen begon niet alleen qua score uitstekend. De gasten speelden brutaal naar voren. Met Larsson, die een vrije rol leek te hebben, als vormgever, maakte sc Heerenveen het PSV flink lastig. Halverwege de eerste helft kantelde het spelbeeld. PSV ging...

Lees verder »