Sije Heidstra benoemd tot erelid bij VV Zwaagwesteinde

DE WESTEREEN – Vrijdag 20 januari werd de jaarlijkse algemene ledenvergadering gehouden van de VV Zwaagwesteinde. Tijdens de ledenvergadering kwamen er twee bestuursfuncties vrij, er werd namelijk afscheid genomen van vader en zoon Sije Heidstra en Pieter Jan Heidstra. Samen hebben zij circa 11 jaar lang zitting genomen in het bestuur om nu een stapje terug te doen. Zonder iemand anders tekort te willen doen zal met name het uittreden van SijeHeidstra uit het bestuur een aderlating zijn. De zittende bestuursleden wilden dit dan ook niet zomaar voorbij laten gaan. In een prachtig eerbetoon vertelde zoon Pieter Jan Heidstra wat zijn vader allemaal belangeloos heeft betekent voor de voetbalvereniging. Want hoewel de club er tegenwoordig erg comfortabel bij zit in haar prachtige nieuwe accommodatie, was dit in 2006 wel anders toen Sije in het bestuur stapte. Het voltallige bestuur stapte destijds namelijk op na de vele kritieken die hen ten...

Lees verder »