Sirene in Theater Sneek

SNEEK – Yvonne van den Eerenbeemt komt met haar eerste avondvullende programma Sirene naar Theater Sneek. Verder aan de Westersingel De Vader, Tijdmachine en Body Language. Yvonne van den Eerenbeem gaat samen met haar publiek in de piepzak zitten om vervolgens als de wiedeweerga op zoek te gaan naar de nooduitgangen. Want als de sirene loeit, is er eigenlijk geen tijd meer voor getreuzel. ‘SIRENE’, donderdagavond vanaf 20.15 uur te zien, gaat over de ploeterende mens en zijn verlangen naar houvast en noodremmen. Yvonne slaat u om de oren met zonderlinge observaties en wanhopige personages om u daarna weer te troosten met een zacht kleinkunstig liedje. ‘SIRENE’, omdat ook ú het waard bent om gered te worden. Hans Croiset, Johanna ter Steege en andere spelen in de toneelvoorstelling De Vader vrijdagavond in het Theater Sneek. Tachtig is hij nu. Een gepensioneerde fervente tapdanser die samen met zijn dochter Anne en haar man...

Lees verder »