Successen Judoschool Hensema bij Ot en Sien toernooi

LEEUWARDEN – Vier beginnende wedstrijdjudoka’s van Judoschool Hensema hebben zaterdag 21 januari met succes aan het Ot en Sien toernooi in Roden meegedaan. Sebastian Plantinga, vorige week nog goed voor een derde prijs in Dedemsvaart, pakte nu de eerste prijs. Ruben Stoelwinder zat dicht tegen het hoogste treetje van het podium aan. Ruben kon zeer tevreden zijn met de tweede plaats. Chris van Wier en Jelte Ypma wisten beide de finale te behalen. Chris was behoorlijk zenuwachtig tijdens zijn allereerste toernooi. Dit bleek achteraf niet nodig, want hij werd overtuigend eerste in de klasse -24 kg. Jelte begon ook voortvarend in de klasse -27 kg, maar kwam net te kort in de eindstrijd, waardoor ook hij dik tevreden kon zijn met de tweede plaats.

Lees verder »