Zakelijke zege Neptunia’24 in Kampen

KAMPEN – De waterpoloheren van Neptunia’24 uit Sneek hebben de eerste wedstrijd na de winterstop in winst weten om te zetten. In Kampen werd het tegen het taaie Deltasteur 7-11. Kampen is al voor veel teams een Waterloo gebleken de afgelopen seizoenen. Bijna iedere ploeg heeft grote moeite met het stugge spel dat de thuisploeg speelt. Met dit gegeven reisden de Snekers zaterdagavond af naar de IJsselstad. Neptunia-coach Peter van Leeningen had zijn team vooraf geïnstrueerd er vanaf minuut één fel in te gaan. Niet afwachten maar aanpakken was het devies. Uitblinker Edwin de Boer nam z’n ploeg aan de hand en wist al na 20 seconden te scoren. Neptunia liet Deltasteur vervolgens langszij maar zette daarna vol aan. In de tweede periode maakten de Snekers direct al het verschil, vijf doelpunten in nog geen drie minuten tijd zorgden voor een riante marge van vier. De heren speelden de wedstrijd...

Lees verder »