CBS De Opdracht in Ureterp ontvangt predicaat Excellente School

URETERP – CBS De Opdracht heeft maandagmiddag het predicaat Excellente School uitgereikt gekregen. De overhandiging van het predicaat werd gedaan door burgemeester Ellen van Selm en wethouder Piet van Dijk. Voorafgaande aan de overhandiging voerden de driehonderd leerlingen van de school een mannequin challenge uit, een verrassing voor de ouders die op dat moment nog van niets wisten. Daarna werd een yell gedaan en het schoollied gezongen. Speciaal voor de gelegenheid waren alle leerkrachten maandag chique gekleed naar school gekomen. Compliment Om het predicaat te verdienen is de school behoorlijk doorgelicht. En zinvol en waardevol traject, aldus de trotse schooldirecteur Otto Hiemstra: ,,Twee inspecteurs en twee onderwijskundigen die even kritisch ‘de thermometer in de school’ steken. Daar doen we ons voordeel vooral mee. Eigenlijk hebben we alleen maar een bevestiging gekregen wat we rondom ons heel vaak horen: ‘Datgene wat op De Opdracht gebeurt, vinden jullie heel gewoon, maar is...

Lees verder »