De Granaet 1 blijft koploper na winst op DTL 1

DTL moest het zaterdagavond laat opnemen tegen de Granaet uit Dokkum. Om 21:30 uur stond de derby op het programma. De Graneat was, als koploper, favoriet voor deze wedstrijd, alleen moesten ze het eerst wel even laten zien. De thuiswedstrijd van DTL was heel spannend, toen won De granaet nipt met 15-16.Eerste helftVanaf het begin van de wedstrijd was er veel strijd van beide teams, ze gingen er beide vol voor. De Granaet maakte de openingstreffer, vanaf dat moment ging het gelijk op. Telkens kwam De Granaet voor, maar kon geen grotere voorsprong maken omdat DTL er goed bij zat te verdedigen. Daardoor kon DTL het telkens recht zetten om gelijk te maken. Beide teams bleven aan elkaar gewaagd in de eerste helft. De Granaet kwam niet in zijn spel omdat DTL het goed op orde had, dus het was zaak voor DTL om de voorsprong te pakken, maar dat lukte...

Lees verder »