Drachtster vrouwen doen goede zaken richting play-offs

DRACHTEN – De wedstrijd tussen Drs. Vijfje en Drachtster Boys, die vrijdag plaatsvond, was op papier een belangrijke wedstrijd. De vrouwen uit Drachten wonnen de wedstrijd met 6-2. Halverwege de eerste helft kon Drachtster Boys een noemenswaardige kans noteren. Bernou Hijlema schoot van afstand in de handen van keepster Daisy Rusch. Na hard werken kwam Drachtster Boys in de eindfase van de eerste helft dan toch op voorsprong. Jessie Prijs scoorde op aangeven van Esther van Toledo in de verre hoek: 1-0. Drachtster Boys kon echter niet lang van de voorsprong genieten, want een minuut later kwam drs. Vijfje op gelijke hoogte via een van richting veranderde voorzet: 1-1. Na rust had Jessie Prijs 18 seconden nodig om haar ploeg weer op voorsprong te zetten. Na een goede voorzet van Esther van Toledo kon Prijs de bal bij de tweede paal binnenglijden: 2-1. De Groningse vrouwen kregen hierna weer wat...

Lees verder »