Five Pack stunt tegen koploper Jugglers

ENSCHEDE – De basketballers van Five Pack uit Ureterp zorgden zaterdag voor een sensatie door in Enschede koploper Jugglers te verslaan. In een bloedstollende slotfase wist Five Pack het hoofd koel te houden en met slechts één punt verschil te winnen. Eindstand: 65 – 66. In de voorgaande seizoenen verloor Five Pack sporadisch in de landelijke tweede divisie, maar dit seizoen verloren de Ureterpers al vijf wedstrijden. Met het besef dat het anders moet, werd er de afgelopen weken intensief getraind. Dit betaalde zich meteen uit. De langgeblesseerde Roelof Dolfijn kon weer meetrainen en maakte zaterdag zijn rentree. Five Pack wist de ploeg uit Enschede in het eerste kwart goed van scoren af te houden. De Ureterpers konden zelf echter het netje ook niet vinden, zodat de stand na het eerste kwart 9 – 9 was. In het tweede kwart werd er meer gescoord. Martijn Wielinga, topscoorder met 21 punten,...

Lees verder »