Gemengde gevoelens bij UNIS Flyers na einde van winning streak

HEERENVEEN Een zondagse zege in Geleen (4-1) en een al lang niet meer beleefde nederlaag van 3-2 zaterdag in Thialf tegen Den Haag waren de wapenfeiten van UNIS Flyers van het afgelopen speelweekeinde. Met gemengde gevoelens kon UNIS Flyers terugkijken op het speelweekeinde dat volgde op de eclatante overwinning in de bekerfinale. Woensdag werd Geleen immers met een afgetekende 8-1 zege verslagen en prolongeerde de ploeg van coach Mike Nason en assistent Dennis Schreur de titel in het nationale bekertoernooi.Natuurlijk werd er woensdagavond op gepaste wijze gefeest. Tot in de kleine uurtjes ging team en staf de winst vieren, maar vanaf de donderdag-training was de blik weer op de competitie gericht. ,,We trainden in een korte sessie’’, zei Nason. ,,De focus was er toen nog niet, het werd vrijdag tijdens de training al beter en nu heb ik het idee dat de jongens er wel klaar voor zijn.’’Die constatering die...

Lees verder »