Geslaagde Fitkids in Dokkum

DOKKUM – Zaterdag 21 januari werd de sportgezondheiddag Fitkids gehouden door Turn- en Gymsport Dokkum. Om 13:00 begon deze dag met een spetterende openingsdans. Na de openingsdag gingen de kinderen in vier verschillende groepen sport- en gezondheidsonderdelen langs. Het eerste onderdeel was de balk. Hierbij ging iedereen op een speelse manier oefeningen doen op de balk. Na de balk kwam het spannende ‘ra ra wat proef ik’ op het pad. De kinderen kregen zonder te kijken stukjes fruit of groente en moesten raden wat ze aten. Vervolgens werd ‘3 op een rij’ gespeeld in een estafettevorm. En als laatste mochten de kinderen hun eigen smoothie gaan maken met verschillende soorten fruit. De dag werd afgesloten met een knallende “vuurpijl” en een diploma met een recept voor een heerlijke smoothie. Het was zeker een geslaagde dag met veel plezier.

Lees verder »