Grootste bruidsbeurs van Friesland ‘Trouwen in Stijl XXL’ in het WTC, Leeuwarden

LEEUWARDEN –  Trouwcollectief Friesland organiseert de bruidsbeurs ‘Trouwen in Stijl XXL’, de bruidsbeurs van Friesland. Deze trouwbeurs wordt georganiseerd in het WTC hotel in Leeuwarden en geeft bruidsparen de gelegenheid om inspiratie op te doen voor de grote dag. Daarnaast kan men ook kennis maken met de bedrijven die aangesloten zijn bij Trouwcollectief Friesland, de initiatiefnemers van deze beurs.  Iedereen is op 4 februari 2017 van harte welkom in het WTC Hotel te Leeuwarden. Trouwcollectief Friesland is een samenwerkingsverband van Friese ondernemers die samen voor toekomstige bruidsparen eenvoudig de perfecte bruiloft kunnen regelen. Alle facetten voor het regelen van een bruiloft komen aan bod , van feestlocatie tot bruidsboeket, van huwelijksreis tot originele bedankjes; aan alles is gedacht. Het programma start om 17.00uur en men kan tot 22.00uur de beurs bezoeken. De hele namiddag en avond zijn er modeshows met de nieuwste mode voor de bruid en bruidegom, smakelijke proeverijen...

Lees verder »