Grote opkomst bij informatieavond over Gedempte Molenwijk

HEERENVEEN – Vorige week woensdag moesten er in de zaal van het Posthuis stoelen bijgezet worden om alle belangstellenden een plek te geven.De gemeente Heerenveen organiseerde daar een informatieavond over de herinrichting Gedempte Molenwijk voor bewoners en ondernemers. Ook werkgroep Oud Heerenveen en het HIT, Heerenveens Initiatief Toegankelijkheid, waren aanwezig.Na het Molenplein zijn de Gedempte Molenwijk en het Breedpad aan de beurt. Wethouder Siebren Siebenga: “De belangstelling was groot! Daar doen we het voor. Een van de aanwezigen vertelde mij aangenaam verrast te zijn dat er niet al een kant en klaar plan lag. Om een goed plan te maken, horen we graag van de bewoners wat ze willen. Mooi is dat zo veel bereid zijn mee te denken!”.Korte historie De avond begon met een korte terugblik. De herinrichting van het Molenplein en ook de plannen voor de Van Dekemalaan en Compagnonstraat werden even toegelicht. Nostalgische plaatjes van Molenwijk voor...

Lees verder »