HZ&PC Synchroteam succesvol in Oosterwolde

OOSTERWOLDE – Afgelopen zaterdagf  werd het tweede onderdeel van het diploma van het HZ&PC Synchroteam gezwommen in Oosterwolde. Dit keer mochten de zwemsters hun best doen op het onderdeel muziek. Tijdens dit onderdeel moeten de zwemsters laten zien dat ze technisch mooi kunnen zwemmen en dat ze precies op de maat van de muziek zwemmen. In totaal deden er 19 zwemsters mee vanuit HZ&PC Heerenveen. Voor sommige zwemsters was dit de eerste keer. Iiedereen was geslaagd! In de Basishouding behaalden Quirine de Ridder, Mireille Krist en Cheyenne Sambou hun certificaat. In de Zeilboothouding behaalde Kyra Verhallen haar diploma. In de Balletbeen behaalden Wendy Elferink, Larissa Kirst, Veerle de Ridder, Marit Johannes, Melody Jankuloski, Shana van der Honig en Selma Zeher hun certificaat. Anna-Lisa Kamminga behaalde haar Balletbeen diploma. In de Spagaathouding behaalden Iris Mandemaker, Rena Westerdijk, Arwen Hooijenga en Lisanne Melein hun certificaat. Madelief Volbeda, Esperanza Boltje en Marije Jager behaalden hun diploma. Trainsters kijken dan ook tevreden terug. Het is...

Lees verder »