Judo Kings beste club in Witmarsum

Zaterdag 21 januari zijn de Judo Kings uit WItmarsum met een groep judoka’s vertrokken naar het leuke dorpje Witmarsum. De lokale judoclub organiseerde er een uniek judotoernooi voor beginnende judoka’s, met veel leuke poultjes en een fijne sfeer. Voor de Kings was het een prima dag, met leuk judo en veel gezelligheid.Eerste zijn geworden:Geert v.d. Veen (Noord Burgum)Elske v.d. Veen (Noord Burgum)Hessel Keulen (Feanwâlden)Edze Tijsma (Noord Burgum)Matthijs Luinstra (Kollumerzwaag)Senne Veenstra (De Westereen)Rutger Heeling (Feanwâlden)Kris Postma (De Westereen)Rosalie v.d. Meer (Burgum)Tijl Möllers (Feanwâlden)Tweede plaatsen:Sannah Dijkstra (De Westereen)Wesley de Vries (De Westereen)Auke de Haan (Kollumerzwaag)Gradus Bergsma (Jistrum)Ruben Faber (De Westereen)Derde plaats:Thieme Wijbenga (De Westereen)Helaas wisten Alwin Hoeksma, Mark de Bruin, Frederik Weening, Jesper de Groot, Jetse Postma, Jarno Jesse Melgers, Johan Bart Postma, Johan Kuijpers en Margje Busstra geen prijs te winnen, wel hebben allen sterk staan judoën en zich prima geweerd!Aan het einde van het judo toernooi werd bekend gemaakt dat...

Lees verder »