Judo Kings: Nieuwe toernooien en clubbeker

Afgelopen weekend hebben de Judo Kings weer een mooi judo weekend gehad, een leuk opstap toernooi in Witmarsum en een leuk teamtoernooi in Heerenveen waar de judoka's tot achttien jaar derde geworden zijn met het team van Judo A-Zeven!Het opstap klassement is op de website aangepast: http://judokings.nl/wedstrijdbeker-klassement/, voor alle groene wedstrijden krijgen de judoka's punten die tot het einde van het seizoen bij elkaar opgeteld worden. De groene wedstrijden zijn terug te vinden in de agenda.Tot nu toe staan:1e Geert v.d. Veen2e Elske v.d. Veen en Hessel Keulen3e Rutger Heeling4e Edze Tijsma en Tijl Möllers5e Johan-Bart PostmaMet nog 5 groene toernooien te gaan (waaronder de Friese Kampioenschappen waar je dubbele punten kan verdienen) kan het nog alle kanten op!Friese KampioenschappenDe sluitingsdatum van de Friese Kampioenschappen is al over een week, daarna is er geen opgave meer mogelijk. Op het moment hebben we meer dan dertig opgaven, maar er kunnen nog...

Lees verder »