KC de Pein verliest nipt van KORU

HOUTIGEHAGE- KC de Pein had wat goed te maken in de return tegen KORU uit Uffelte. Nadat De Pein eerder van KORU verloor, stond het Opeinder vlaggenschip nu op scherp. Toch wist de club net niet te winnen. Het werd 16-17. Beide teams gingen voortvarend uit de startblokken. KORU bleek het meest op dreef. De Pein moest hard werken om kansen te creëren, terwijl KORU al de eerste punten op het scorebord wisten te zetten. Mede geholpen door een viertal strafworpen gingen de korfballers uit Uffelte met een 8-9 de rust in. Na de pauze zag trainer/coach Otto van Zanden, ijn team terugkomen in de wedstrijd. Met vier treffers op rij kwam De Pein voor het eerst tot een gaatje van twee. Peinspeler Janco Ottema had vandaag zijn handen meer dan vol aan zijn directe tegenstander. Het was dan ook deze junior die KORU weer naast de Peinders schoot met...

Lees verder »