Kinea verspeelt punt in slotseconde

DE KNIPE – In een zeer goed gevulde sporthal was het afgelopen middag goed vertoeven tijdens de wedstrijden van Kinea 1 en 2. De selectie van trainer/coach Jelle Bakker schotelden het publiek twee aantrekkelijke wedstrijden voor. Kinea 2 wist in de belangrijke ontmoeting met Dio 2 te winnen: 19-17. De hoofdact van deze middag, Kinea 1, was net zo spannend en boeiend. Maar helaas wist het vlaggenschip niet de volle winst te pakken: 19-19. Rienk Vlietstra en Angela Spin keerden afgelopen zondag weer terug in de basis bij Kinea 1. Helaas ontbrak Sjoukje Bergsma deze zondagmiddag. Ook Perry Spin was afwezig waardoor Sytse Haanstra, net als in de uitwedstrijd tegen Koru, in de basis begon. De start van Kinea was voortvarend. Rienk Vlietstra was terug, en dat liet hij de eerste twee aanvallen meteen zien: 2-0. En Kinea liet er geen gras over groeien in de eerste helft. Via 4-1 behield...

Lees verder »