Kort politienieuws Leeuwarden | 23 januari

LEEUWARDEN – Kort politienieuws uit Leeuwarden en omgeving van maandag 23 januari. Een 60-jarige man uit Leeuwarden is zaterdag in de AH XL aan de Tijnjedyk om 15.30 uur betrapt op de diefstal van vlees met een waarde van 33 euro. Hij is aangehouden door personeel en omstanders. De dief gaf een van hen een kopstoot. De man deed alsof hij onwel werd. Hij is aangehouden en zit vast omdat hij  al vaker op winkeldiefstal is betapt. +++ Twee meisjes, van 12 en 14 jaar, zijn zaterdag om 17.45 uur aangehouden op het Cambuurplein. Zij hadden lolly’s en kauwgom gestolen uit een winkel. De twee zijn naar huis gebracht door de politie en hebben een toegangsverbod voor de winkel gekregen. +++ Via het raam aan de voorkant van een woning aan de Sleutelbloem is zondag om 18.45 uur ingebroken. Het is niet bekend wat er gestolen is. +++ Een 41-jarige beginnend...

Lees verder »