Nationale Voorleesdagen ook in Bibliotheek Drachten

DRACHTEN – Elk jaar vinden de Nationale Voorleesdagen plaats. In 2017 is dat van woensdag 25 januari tot en met zaterdag 4 februari. Tijdens de Nationale Voorleesdagen staat het voorlezen aan jonge kinderen centraal en Bibliotheek Drachten organiseert op zondag 29 januari van 15:00 tot 16:00 uur de leuke voorstelling WALvis gebaseerd op het Prentenboek van het Jaar 2017 De kleine walvis van Benji Davies. In De kleine walvis neemt Boy een aangespoelde walvis mee naar huis. Eindelijk heeft hij een vriendje om mee te spelen! Maar een walvis kan toch niet in de badkuip wonen? Verder zijn in de bibliotheek natuurlijk volopprentenboeken voor peuters en kleuters te leen. Een bibliotheekpas is gratis voor kinderen tot 18 jaar. Kinderen t/m 6 jaar die tijdens de Nationale Voorleesdagen lid worden van de bibliotheek krijgen het leuke vingerpoppetje van De kleine Walvis gratis. En voor alle kinderen t/m 4 jaar ligt er het nieuwe uitdeelboekje van...

Lees verder »