Nieuwjaarsconcert Gemengd Koor Boyl druk bezocht

Wat was het een muzikaal feest In de Tille in Boijl. Het Nieuwjaarsconcert van het Gemend Koor Boyl, trok ruim 120 toehoorders. Zij kregen bij binnenkomst een prachtig programmaboekje in handen dat tot stand kwam dankzij de bijdragen van een aantal sponsors. De dankbaarheid van het koor was duidelijk te merken. Het publiek werd getrakteerd op een mooi samenhangend programma dat geopend werd met het prachtige Magnificat van Vivaldi. Werkelijk kippenvel bezorgende solo’s van Mirjam Cornelisse en Marijke Beute bezorgde het publiek warme handen van het lange applaus. Het programma bood van alles wat: Franse volksliedjes, liefdesliedjes en bovendien een hele mooie opvoering van de Messe Breve no. 7 in C van Gounod. Na de pauze werd de Musical South Pacific gevolgd door een blokje operette, waarin Mirjam Cornelisse op originele wijze zong en acteerde. Zelfs Nederlands ontbrak niet op het programma met Nooit vergeet ik die dag, dat in...

Lees verder »