ONT klopt SC Joure met 2-0 tijdens oefenwedstrijd

OPEINDE – ONT en SC Joure speelden afgelopen weekend een oefenwedstrijd in Opeinde. ONT legde dankzij gedisciplineerd spel en inzet SC Joure over de knie. De eerste kans van de wedstrijd was in de negende minuut voor de bezoekers. Uit een voorzet werd de bal bij de tweede paal in vrije positie voorlangs gekopt. In de aansluitende tegenaanval was het voor ONT raak. Otto Kooi controleerde de bal, Pilat gaf mee op Knippels en die scoorde met een ietwat van richting veranderd schot. Twee minuten later was het 2-0. Opnieuw deed Kooi nuttig werk. Teake van der Hoek legde terug op Knippels. Het strakke schot van de ONT middenvelder was de SC Joure doelman te machtig. ONT had daarna de partij aardig onder controle maar twee onzorgvuldigheden betekenden evenzovele counters en kansen voor SC Joure. ONT doelman Hedzer Hoekstra hield met moedige reddingen het doel schoon. Daarmee werd de ruststand...

Lees verder »