Open dagen Friesland College: meer dan tienduizend bezoekers

LEEUWARDEN – Het was een drukte van belang, afgelopen weekend op het Friesland College. Meer dan tienduizend geïnteresseerden brachten een bezoek aan de open dagen van de mbo-school. De school zette vrijdag 20 en zaterdag 21 januari in Leeuwarden en Heerenveen zijn deuren open voor iedereen die zich oriënteert op een beroepsgerichte opleiding. De belangstelling voor met name techniek was opmerkelijk. De bezoekers proefden de sfeer op de verschillende locaties, gingen in gesprek met studenten en medewerkers, en konden actief deelnemen aan workshops. De belangstelling was groot op alle locaties in Leeuwarden en Heerenveen van het Friesland College. Praktijkgestuurd leren Het Friesland College onderscheidt zich met het praktijkgestuurd leren. De praktijk is leidend, wat betekent dat het onderwijs steeds draait om het opdoen van echte ervaringen in de praktijk of vanuit die praktijk. Ook deze vorm van onderwijs konden de bezoekers van de open dagen ervaren. Kijk- en beleefdagen Belangstellenden...

Lees verder »