Opsporing Verzocht toont foto dader schietincident bij Thialf

HEERENVEEN – Het programma Opsporing Verzocht besteed dinsdagavond aandacht aan het schietincident bij Thialf waar Clafis directeur Bert Jonker gewond raakte.Het programma zal een foto van de schutter tonen.De man uit het westen van het land schoot Jonker op zaterdagavond 7 januari na afloop van het EK Schaatsen op het parkeerterrein van Thialf in zijn hand. Hierna ging de hij er vandoor. Tot op heden ontbreekt ieder spoor van hem. De politie weet wie de man is, maar doordat deze geen vaste woon of verblijfplaats heeft is het moeilijk om hem op te sporen.De aanleiding van het incident is een zakelijk conflict.Jonker moest geopereerd worden aan zijn hand en is vervolgens met zijn gezin ondergebracht op een veilig locatie. Hij maakt het naar omstandigheden goed.Opsporing Verzocht wordt dinsdagavond uitgezonden om 20.30 uur op NPO 1.Woensdagochtend is de herhaling om 11.30 uur te bekijken op NPO2.Het bericht Opsporing Verzocht toont foto...

Lees verder »