OrangeGas hoofdsponsor van Lionhearts Ice Hockey Academy

RTC Lionhearts Ice Hockey Academy heeft een grote stap gezet door OrangeGas te verbinden als hoofdsponsor van dit talentenprogramma. OrangeGas, marktleider in Nederland op het gebied van Groengas-tankstations, zal als hoofdsponsor tevens de naamgever worden van OrangeGas Lionhearts.Het Heerenveense bedrijf OrangeGas is sinds 2009 het snelstgroeiende bedrijf in de markt op het gebied van duurzame mobiliteit. Met inmiddels 65 Groengas-tankstations is het bedrijf marktleider in Nederland en biedt louter alternatieve brandstoffen aan. Als OrangeGas zijn wij als brandstofleverancier van groengas al verbonden aan de Lionhearts. Hun busjes rijden op ons groengas.  Nu hebben wij besloten om de volgende stap te zetten en verbinden wij onze  naam aan de Lionhearts. Het programma van de Lionhearts sluit prachtig aan op  de doelen en visie van OrangeGas. Ambitieus, jong ,sypmpathiek/brutaal en het  ontwikkelen van talent en markten. Kortom een hele mooie match en samenwerking.Voorzitter van UNIS Flyers is verheugd met het verbinden van...

Lees verder »