OrangeGas verbindt zich als hoofdsponsor aan Lionhearts Ice Hockey Academy

HEERENVEEN:  RTC Lionhearts Ice Hockey Academy heeft een grote stap gezet door OrangeGas te verbinden als hoofdsponsor van dit talentenprogramma. OrangeGas, marktleider in Nederland op het gebied van Groengas-tankstations, zal als hoofdsponsor tevens de naamgever worden van OrangeGas Lionhearts. Het Heerenveense bedrijf OrangeGas is sinds 2009 het snelstgroeiende bedrijf in de markt op het gebied van duurzame mobiliteit. Met inmiddels 65 Groengas-tankstations is het bedrijf marktleider in Nederland en biedt louter alternatieve brandstoffen aan. Als OrangeGas zijn wij als brandstofleverancier van groengas al verbonden aan de Lionhearts. Hun busjes rijden op ons groengas. Nu hebben wij besloten om de volgende stap te zetten en verbinden wij onze naam aan de Lionhearts. Het programma van de Lionhearts sluit prachtig aan op de doelen en visie van OrangeGas. Ambitieus, jong ,sypmpathiek/brutaal en het ontwikkelen van talent en markten. Kortom een hele mooie match en samenwerking. Voorzitter van UNIS Flyers is verheugd met...

Lees verder »