Playdate Drachtster Welpen

DRACHTEN – De Welpen van de Drones hadden zaterdag een playdate met de Welpen van de Wâldswalkers. Beide groepen hadden afgesproken elkaar te ontmoeten in een klein bos vlakbij de Wilgen. Na samen geopend en geluncht te hebben, werd begonnen met het grote Totemroofkwartetquizspel. Een spel waarbij de Welpen kwartetkaarten moesten veroveren bij de andere totems. Nadat beide groepen gemengd waren werden ze opgesplitst in vier subgroepen en kon het spel beginnen. Teamleider Storm Langhout (Wâldswalkers): ,,Toen we samen met de leiding van de Drones het terrein aan het verkennen waren, waren we meteen enthousiast over dit perceel.” Het bosperceel waar het spel gespeeld werd, wordt gescheiden door een sloot van ongeveer twee meter breed. Leidster Nathalie Schoonman (Drones): ,,Natuurlijk laten wij ons als scouts niet tegenhouden door een sloot. Die extra uitdaging is precies wat scouting nou zo leuk maakt.” De gezellige middag werd afgesloten met warme chocolademelk.

Lees verder »