Première theaterconcert ∆ELTA van WIEBE

LEEUWARDEN – De band WIEBE betreedt 28 januari het podium van Stadsschouwburg De Harmonie voor de première van hun theaterconcert ∆ELTA. Onlangs lanceerde WIEBE hun nieuwe popalbum ∆ELTA. Nu gaan de drie mannen met het album op tournee, van grote zalen en festivals tot intieme muziekpodia. In dit theaterconcert laat deze nieuwe popformatie horen wat ze muzikaal in hun mars hebben, met sfeerrijke popballads en energieke uptempo songs. Met het album ∆ELTA geeft de band beeld aan waar ze mooi klaar mee zijn: de quarterlife crisis. De liedjes gaan over levensvragen die spelen in het leven van een jong volwassene. De band bestaat uit de mannen Wiebe Kaspers (lead vocals, keys), Daan Slagter (drums, backing vocals) en Florian den Hollander (bass, moog, backing vocals). Het is het tweede album dat de driemansformatie uitbrengt. Vorig jaar debuteerde de band met het Friestalige album ‘Nei sa’n dei’ en werden ze genomineerd voor de...

Lees verder »