Returnwedstrijd Invicta/Frigro 1 tegen Parabool

Afgelopen zaterdag stond voor de Pruttelpot formatie thuis de returnwedstrijd tegen De Parabool op het programma.De vorige wedstrijd was De Parabool echt een ´maatje´ te groot voor Invicta/Frigro 1. Van te voren werd er door trainer coach André Kalfsbeek aangegeven dat dit wederom een pittige wedstijd zou worden, maar dat we zeker niet kansloos waren en minimaal voor een punt moesten gaan.In de voorbespreking werd er afgesproken dat we verdedigend buitenaf goed druk moesten geven en dat we aanvallend ons eigen spel goed moesten neerzetten en dat we de bal mooi vlot rond moesten laten gaan. Voordat we de wedstrijd begonnen werd er door de pupillen van de week Anouk van Dijk en Melle Bosma nog een inloopbal genomen. In de aanval begonnen: Anne Jan, Uulco, Folkje en Silva en in de verdediging begonnen: Wim, Jorn, Marieke en Karin. In het begin van de eerste helft ging het mooi gelijk...

Lees verder »