Schaken | Ronde 17

LEMMER – Frank Frankema tegen Jan Holtrop, een mooie strijd over en weer en de eindstand een remise. Dick van Kolfschoten tegen Dick de Jong Dick is op dit moment goed bezig en won ook van Dick. Door remise van de concurrent komt Dick hiermee op de 2de plaats. Durk vd Werf tegen Nico Nuyen. Durk verloor in de opening een pion. Er werd afgeruild om de pion te laten promoveren. Maar Durk vocht en zag een kleine kans om met mat te dreigen. Nico kon dit alleen voorkomen door eeuwig schaak en remise volgde. Frans vd Een won reglementair van Herman van Deursen. Jaap Bulten tegen onze nieuwe jonge speler Thomas Thijseling en de verassing is aldaar want Thomas won van good old Jaap. adri vd Elshout tegen Gatze Visser. Hier ook een hevig strijd. Een licht voordeel voor Adri was beslissend en won zo de partij, de langste...

Lees verder »