Scouting van Maasdijk bedankt de klanten van bakkerij Boonstra en ontvangt smulbonnencheque

HEERENVEEN: Bij Scouting van Maasdijk is de jaarlijkse boerenkool met worst fuif (BKMWF) gevierd. Dit jaarlijkse spektakel is traditie om samen met de broertjes, zusjes, ouders, opa en oma het nieuwe jaar in te luiden met leuke spelletjes met afsluitend een heerlijke boerenkoolmaaltijd. Het thema van de BKMWF dit jaar was de “Vliegers van Van Maasdijk”. De Scoutingvereniging is vernoemd naar deze locale vliegenier die als eerste over Heerenveen gevlogen is. Bij het gebouw had de Scouting het vliegtuig nagebouwd met sjorpalen en touw. Bij de BKMWF was dit jaar ook Roel Boonstra en Henriëtte Kruisheer aanwezig om namens de klanten van de bakkerij de cheque van de smulbonnen te overhandigen. De smulbonnen, die door bakkerij Boonstra worden uitgegeven bij besteding van elke € 5,00, kunnen worden ingewisseld voor gratis producten of worden besteed aan een goed doel. Jaarlijks wordt door bakkerij Boonstra een ander goed doel uitgezocht. Afgelopen jaar...

Lees verder »