SIOS zet goede reeks door

Zondag stond Olympia  uit Twijzel op het programma voor de selectie van KV SIOS. De thuiswedstrijd was spannend en wist Olympia in de laatste 10 minuten de wedstrijd naar zich toe te trekken. SIOS kwam nog dichtbij maar verloor de wedstrijd met 19-20. SIOS begon moeizaam aan de wedstrijd in Buitenpost en kwam op een 5-2 achterstand. Daarna volgde een periode waarbij beide teams de korf moeilijk konden vinden. SIOS wist gelijk de stand gelijk te trekken maar kon geen vuist maken om een voorsprong te creëren . Pauzestand was 8-7 in het voordeel van Olympia. In de tweede helft bleef het in het begin gelijk op gaan. Het was SIOS wat op 3 doelpunten los kwam en wist daarna de wedstrijd slim uit te spelen. Bij de stand van 13-16 klonk het laatste fluitsignaal. SIOS 2 wist niet te winnen. Met 18-14 werd er verloren van buurtclub SCO 6....

Lees verder »