Tafeltenniskampioenschap voor de basisscholen uit Kollum

De leerlingen van de basisscholen in Kollum waren zaterdagmiddag te gast bij de Tafeltennisvereniging  Nordic in Kollum. Niet zomaar, maar om deel te nemen aan het jaarlijkse Basisscholenkampioenschap tafeltennis.Een leuke manier om op een gezellige manieren tegelijk in wedstrijdverband kennis te maken met tafeltennis als sport. Zo'n 35 kinderen hadden zich voor dit toernooi aangemeld. Zij werden namens de tafeltennisvereniging welkom geheten. De kinderen speelden diverse wedstrijden en daarbij werd hevig en sportief gestreden om de eerste plaats. Een deelnemer sloeg zelfs zijn batje in tweeën en er ballen, sneuvelden ook enkele ballen, maar dat mocht de pret niet drukken.Aan het einde van het toernooi werd de uitslag bekendgemaakt.De uitslag was als volgt:No 1:  Cbs Prins BernhardschoolNo 2:  Obs Professor CasimirschoolNo 3:  Cbs Koningin JulianaschoolDe wisselbeker- werd vorig jaar gewonnen door Obs Prpfessor Casimir school.  Nu ging de wisselbeker naar de Cbs Prins Bernhard School.Alle deelnemers  kregen een informatiefolder, mee...

Lees verder »