TFS wint moeiteloos van Wolderwijk

HOUTIGEHAGE – Wolderwijk kwam zaterdag naar Houtigehage om te strijden tegen TFS. De ploeg uit Zeewolde bleek echter geen partij voor TFS. Wolderwijk kwam goed uit de startblokken door een vrije bal te verzilveren. Dit sprankje hoop op een goede afloop voor Wolderwijd werd snel weggevaagd door de groenhemden. Via vier afstandsschoten van Marrit Nijmeijer, Monique Postma, Remko Laanstra en Jitze van der Vlugt werd de kleine achterstand omgebogen naar een 4-1 voorsprong. Uiteindelijk werd er gerust met een stand van 11-6. TFS wilde in de tweede helft hun eigen score verdubbelen en de tegenstander onder de tien zien te houden. Om dit doel te halen ging het team van trainer/coach Evert Bron goed van start. Alle spelers kwamen tot scoren en wisten de tegenstander goed onder druk te zetten. Pas na twintig minuten wisten de tegenstanders hun eerst doelpunt in de tweede helft te maken. Uiteindelijk kwam het einde van...

Lees verder »