Trias pakt vijf startbewijzen voor Europacup Final

LEEUWARDEN – Trias Shorttrack heeft vijf startbewijzen gepakt voor de Europacup Final, het officieuze EK voor Junioren, op 24 tot en met 26 maart in het Belgische Hasselt. Anna Marit Sybrandi (Deinum) en Suze Kingma (Groningen) weten zich na de laatste Star Class wedstrijd afgelopen weekend in Rostock verzekerd van een ticket voor de Europacup Final bij de Ladies Junior D, Hylke de Boer (Weidum) en Niels Bergsma (Dronrijp) bij de Men Junior D en Hessel van Berkum (Stiens) bij de Men Junior C. Afgelopen weekend werd de laatste Star Class wedstrijd voor de junioren D en C verreden in Rostock. Twaalf Triassers reisden samen met drie collega’s van SCT en coaches Hilda Wijnja en Justin van Zutphen, als één Gewest Fryslân Shorttrack, af voor deze laatste wedstrijd in de serie van drie Star Class wedstrijden. Helaas moest Niels Bergsma geblesseerd thuis blijven. Anna Marit behaalt dit weekend in het...

Lees verder »