Vandalen vernielen bermmonument Hoornsterzwaag

Het gedenkmonumentje voor het slachtoffer van de dodelijke aanrijding in Hoornsterzwaag van 14 mei 2015 is dit weekend door een stel vandalen vernield. De daders hebben alles stukgetrapt en het bordje en een knuffelbeertje op het ijs gegooid. De vernieling zorgt voor een hoop verontwaardigde reacties op Social Media. Jolien ten Hoor trof het vernielde gedenkteken aan en plaatste een bericht op Facebook. Men hoopt door het bericht van de laffe daad te delen snel achter de identiteit van de daders te komen. Het gedenkmonument was er neergezet ter nagedachtenis aan de 49-jarige man uit Winsum die om het leven kwam bij de aanrijding. Een paar stoere mannen hebben het gedenkmonument van het ijs gehaald en weer netjes in de berm neergezet   The post Vandalen vernielen bermmonument Hoornsterzwaag appeared first on GPTV de zender van Friesland.

Lees verder »