Vermilion Energy schenkt rijk gevulde pakketten aan St. Houvast

HEERENVEEN: In de donkere dagen van december brengt de Stichting verlichting voor mensen die van een minimaal budget rondkomen in Heerenveen. Deze verlichting kwam in de vorm van rijk gevulde kerstpakketten. Door de donatie van Vermilion Energy werd het mogelijk om maar liefst 85 adressen te voorzien van een dergelijk pakket. Dankzij het ter gebruik stellen van verschillende auto’s van zeer gewaardeerde vrijwilligers zijn de pakketten allemaal goed aangekomen. In de Kerstpakketten zaten naast alle extraatjes om de Kerstdagen door te komen ook verschillende non-food producten, waaronder een kaart voor gratis zwemmen en een bioscoopbon voor de kinderen. Hiernaast kon Houvast de dozen vullen met prachtige sieraden, beschikbaar gesteld door een gestopte zelfstandig ondernemer die haar voorraad graag een goede bestemming wilde geven. “Onze kerstpakketten kregen een prachtige inhoud en het zag er door de sieraden ook magnifiek uit!”, aldus Carla Bosma. Met als  extraatje een gratis zwem kaart, gesponsord door sportstad...

Lees verder »