Vertrouwen bij Veenwouden na verlies

Na het grote verlies tegen buurtploeg WIK '34 een week eerder was het voor de spelers van Veenwouden afgelopen zaterdag zaak om het vertrouwen in eigen kunnen weer terug te krijgen. In Zuidhorn moesten de korfballers aantreden tegen Zunobri, een tegenstander die qua spel in de eerdere wedstrijden een tandje beter was.Spelers van Veenwouden kregen een duidelijke strategie mee. De meest zuivere schutters moesten worden uitgeschakeld. Ook een andere vakindeling werd uitgeprobeerd. Positief aspect in de eerste helft was dat de meest loepzuivere tegenstanders minder doelpunten konden scoren dan bij eerdere wedstrijden tegen Zunobri. Helaas wisten ook andere spelers en speelsters van Zunobri de korf te vinden en kon de thuisploeg in het eerste kwartier snel uitlopen tot een voorsprong van 7-1 voor Veenwouden een inhaalrace inzette.Het verschil van het eerste kwartier bleef echter tot de pauze. Met een verschil van 14-8 werden de kleedkamers opgezocht.In de tweede helft van...

Lees verder »