VIDEO: Harkemase Boys wint doelpuntrijk oefenduel

Harkemase Boys heeft zaterdag het oefenduel tegen ACV met 4-3 gewonnen. De wedstrijd, die werd gespeeld op het kunstgrasveld van VV Annen, ging heen en weer: na een kwartier stond het 2-0 voor Harkemase Boys, vijftien minuten voor tijd had ACV een voorsprong te pakken, maar uiteindelijk won Harkemase Boys toch. Ook belangrijk voor de Harkiten: Karel IJzerman maakte zijn officieuze debuut voor Harkemase Boys. Hij speelde een halfuur als linksback. En Jesse Renken maakte zijn rentree: de rechtsback is hersteld na een polsbreuk die hij begin december opliep.Robert Stelpstra opende in de tiende minuut de score, na een voorzet van Matthijs Hardijk. Vijf minuten later kwam Jesse Renken op over de rechterflank. ACV-doelman Ben Wormmeester keerde zijn inzet. De rebound van Heine Uuldriks werd in eerste instantie van de lijn gehaald, maar daarna kopte Uuldriks alsnog raak. Halverwege de eerste helft verkleinde ACV de achterstand. Haaije Feenstra speelde een...

Lees verder »