Wêz Handich/DOW werkt hard maar wint niet

ROTTEVALLE – Wêz Handich/DOW nam het zondag in Ruinerwold op tegen KIOS. De ploegen stonden voor aanvang van de wedstrijd op een gedeelde derde plaats. Het was dan ook een spannende wedstrijd, en dat bleef het tot het laatste fluitsignaal. De combinatieploeg uit Eastermar en Rottevalle was in het begin duidelijk de bovenliggende partij. Middels een puntgave afstander zette Anneke Tamsma haar ploeg op voorsprong. Na een treffer van KIOS waren het Anna de Vries en Jan Zeinstra die hun team op een 1-3 voorsprong zetten. Wêz Handich/DOW nam elke keer het initiatief, maar kon telkens maar niet op drie punten voorsprong komen. Bij een stand van 12-12 werden de kleedkamers opgezocht. Het voorverdedigen en zoeken naar de juiste kansen waren aandachtspunten voor de tweede helft. Vol goede moed schoot WH/DOW dan ook de startblokken. Het was Anneke Tamsma die haar ploeg middels een doorloopbal weer op voorsprong zette. Uit...

Lees verder »