WSG DraGor verliest belangrijke wedstrijd

DRACHTEN – DraGor Heren 1 moest het zaterdag opnemen tegen Oceanus uit Aalsmeer. Een belangrijke wedstrijd in de degradatiestrijd, aangezien deze ploegen tezamen onderaan stonden met beide 6 punten. De winst ging naar de gasten uit Aalsmeer. DraGor moest aan de wedstrijd beginnen zonder de geschorste Magchiel Groen, die vanaf volgende wedstrijd weer mee kan doen. De wedstrijd ging gelijk op. Na een snelle 0-2 achterstand pakte DraGor de draad op om vervolgens in het scoreverloop steeds de leiding te nemen in de wedstrijd. Door slordig verdedigingswerk en het niet benutten van enkele grote kansen door DraGor nam Oceanus vanaf eind derde periode de leiding over. In de vierde periode breidde Oceanus de voorsprong uit naar 10-14. De uitblinkende Coen Bakker, die in de aanval zijn gekregen ruimte enkele malen zeer goed benutte, kon het tij niet meer keren. Oceanus neemt hiermee 3 punten afstand van DraGor in de competitiestand....

Lees verder »