Cambuur hoopt op bekerstunt in Utrecht

LEEUWARDEN – SC Cambuur speelt woensdagavond in de kwartfinale van de KNVB-Beker een uitduel tegen FC Utrecht. De Leeuwarders versloegen in de vorige ronde Ajax met 2-1. Martijn Barto nam op 15 december jl. beide doelpunten voor zijn rekening. Daarvoor rekenden de geel-blauwen af met Rijnvogels en TEC. De Domstedelingen versloegen achtereenvolgens FC Twente, FC Groningen en PEC Zwolle. Bekerduel leeft bij achterban SC Cambuur weet zich in Stadion Galgenwaard, waar wordt gestreden om een plek in de halve finale, gesteund door ruim 650 supporters. Lilipaly De onlangs – versneld – aangetrokken Stefano Lilipaly is speelgerechtigd. Twijfels Rondom Hemmen en Anderson bestaan lichte twijfels over het fit genoeg zijn. Blessures Matthew Steenvoorden (boven de enkel), Raymond Gyasi (lies), Sander van de Streek (hamstring), Danny Bakker (hamstring) en Ricardo Kip (kuitbeen) zijn niet inzetbaar. De vermoedelijke opstelling Nienhuis, Anderson (Van Deelen), El Baad, Schilder, Peersman, Houtkoop, Erik Bakker, Tissoudali, Monteiro, Barto,...

Lees verder »