Cursus mindful mediteren en creatie van je toekomst

LEEUWARDEN – Karin en Robert Gilhuijs geven vanaf maandag 8 mei bij Chibalans (Oostergrachtswal 37/39) een nieuwe cursus mindful mediteren en creatie van je toekomst. Een inspirerende cursus die laat zien hoe liefde de basis is van ons bestaan en hoe meditatie ons daarin kan ondersteunen. Maar ook dat liefde, allereerst naar onszelf en vervolgens naar ons medemens, zorgt voor geluk in ons leven. Vanuit liefde ontstaat liefde. Liefde als grootste genezende energie. Thema’s die aan bod komen zijn, hoe ontwikkel je liefde vanuit het hart naar jezelf en naar je medemens, ontwikkeling van de kundalini-energie, geestelijke verdieping vanuit het rode licht symbool tussen partners en de creatie van geluk. In deze cursus gaan we met speciale meditatieoefeningen de deelnemers leren dichter bij zichzelf te komen en bewuster te worden van de synchroniciteit die ons aanwijzingen geeft op ons eigen pad, om van daaruit tot creatie van de liefde te komen....

Lees verder »